NTAK szám: SZ19000125 

Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozásunk több mint 10 éve tevékenykedik a vendéglátás területén. Ez idáig tulajdonosként és bérleményként is üzemeltettünk szálláshelyeket és éttermeket. Régi álmunk valósul meg azzal, hogy egy ilyen nagymúltú környezetben várhatjuk vendégeinket.

Büszkék vagyunk az ország minden tájáról érkező törzsvendégeinkre, és hogy évről évre számos visszatérő vendégünket barátként üdvözölhetjük.

 

Amigo Hotel és Étterem

A közel 4200 m2-en elterülő Hotel Amigo hamisítatlan balatoni hangulattal várja kedves vendégeit. A szálloda kiváló elhelyezkedéssel bír; a 3 km hosszan elterülő szabadstrand pár perc sétával elérhető. A közelben található bolt, posta, étterem és a vasútállomás is csak néhány percre van.

A szálloda 3 emeleten, összesen 35 kétágyas 3 egyágyas 3 háromágyas és 2 négyágyas szobát kínál. A hotel területén ingyenes wifi működik és tévézési lehetőség is van. A földszinten recepció és egy tágas, felszerelt bárral is rendelkező közösségi tér biztosít lehetőséget a kikapcsolódásra, beszélgetésre.

Az épület mögötti teraszon kellemes kiülős részen frissülhetnek fel a vendégeink,ahol a nyári melegben párakapu is segíti a hűsölést. A terasz mellett rendezett udvar terül el, ahol a pihenés, a napozás mellett biliárdozásra, pingpongozásra, grillezésre, bográcsolásra is van mód. 

A kerten belül sövényekkel, tujákkal elválasztott területek vannak, ahol egyaránt találhatunk napos, árnyékos és fedett részeket, így mindenki megtalálhatja a megfelelő helyet a maga számára. Gyermek vendégeinket játszó sarokkal és trambulinnal várjuk.

A kert végében található az Amigo Étterem.  A különleges kialakítású körétterem 300 vendég befogadására alkalmas. Ugyanakkor a Makovetz stílusban készült 250 m2-es  hangulatos, filagóriás terasz biztosítja a vendégeknek a szabad mozgását a minél kedvezőbb, lazább hangulathoz, mindezt egy 2000m2-es gondozott park ölelésében. A nyári melegben az étterem előtti kellemes, fedett filagóriás részen is elfogyasztható a reggeli, az ebéd vagy akár a vacsora is.

Az Amigo hotel és étterem ideális esküvők,összejövetelek, csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, bankettek helyszínéül egyaránt.

A hotel saját parkolókkal rendelkezik, a szálloda előtt végig nyitott parkoló, mellette pedig zárható autóbeálló található. 

 

Egy kis történelem

A hatvanas években gőzerővel zajlott a Balaton turisztikai fejlesztése, melynek középpontjába a nyugati turisták mellett a hazai nyaralók üdültetése került. Ennek eredményeként a Pannónia Szálloda és Vendéglátó Vállalat a tó környékén számos Touring hotelt épített, melynek egyik első tagja volt a zamárdi Touring Hotel és Étterem.

Később is (70-80-90-es években) igen népszerű helynek számított az akkor még Touring Hotel néven jegyzett szálloda és étterem. A hazai szórakoztató ipar szinte minden jegyzett művésze képviseltette magát, valamint számos rendezvénynek biztosított helyszínt.  A korábbi vendégeknek a mai napig megdobban a szíve, ha újra az ismerős falak közé lépnek.

 

Kapcsolatfelvétel

Hotel Amigo
8621 Zamárdi, Petőfi u. 16.
Telefon: +36703860330
Email: info@amigohotel.hu


ÜZENETKÜLDÉS:

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház