NTAK szám: SZ19000125 

ÁSZF

 1. Általános rendelkezések
  • Az Általános Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Glux Kft. (8621 Zamárdi Petőfi utca 16. Adószám: 14237128-2-14 telefon: +36703860330 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., képviseli Lázár-Üski Annamária ügyvezető, (a továbbiakban Szolgáltató) általánosságban elszállásolási szerződést köt Vendégeivel.
  • Egyedi feltételek nem képezik a részét jelen ÁSZF-nek, de nem zárják ki külön, speciális megállapodások kötését utazásközvetítőkkel, szervezőkkel, esetenként másmás, az adott üzletnek megfelelő feltételekkel.
 2. Szerződő felek
  • A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Vendég veszi igénybe. Ha a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég közvetlenül a Szolgáltatónak adja le, úgy a Vendég lesz a Szerződő fél. A Szolgáltató és a Vendég együttesen, amennyiben a feltételek teljesülnek, szerződéses felekké válnak (továbbiakban: Felek).
  • Ha a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég megbízásából egy harmadik személy (továbbiakban Közvetítő) adja le a Szolgáltatónak, az együttműködés feltételeit a Szolgáltató és a Közvetítő közötti megállapodás szabályozza. Ebben az esetben a Szolgáltató nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e a Vendéget.
 3. A szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei
  • A Vendég szóbeli vagy írásbeli ajánlatkérésére a Szolgáltató írásbeli ajánlatot vagy ideiglenes foglalási igazolást küld. Amennyiben az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik konkrét megrendelés, úgy a Szolgáltató ajánlati kötöttsége megszűnik.
  • A Szerződés a Vendég írásban leadott foglalásának a Szolgáltató általi írásban megküldött visszaigazolásával jön létre, és így írásban megkötött Szerződésnek minősül. A foglalás előleg fizetéssel válik garantálttá.
  • A szállás-szolgáltatás igénybevételéről szóló Szerződés meghatározott időtartamra szól.
  • Ha a Vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja a szobát, a Szolgáltató jogosult a Szerződésben kikötött szolgáltatás teljes ellenértékére. A lejárati idő előtt megüresedett szobát a Szolgáltató jogosult újra értékesíteni.
  • A szállás-szolgáltatás igénybevételének Vendég által kezdeményezett meghosszabbításához a Szolgáltató előzetes hozzájárulása szükséges. Ebben az esetben a Szolgáltató kikötheti a már teljesített szolgáltatás díjának megtérítését.
  • A szállás-szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Vendégek személyazonosságukat érvényes a törvényes előírásoknak megfelelő okmányok valamelyikével a szoba elfoglalása előtt igazolják. A szállodában bejelentés nélkül senki sem lakhat.
 4. Az elszállásolás kezdetét és végét a mindenkori házirend szabályozza.
  • A Szolgáltatónak abban az esetben, ha a Vendég nem jelenik meg a megállapodás szerinti nap 18.00 óráig, joga van arra, hogy visszalépjen a szerződéstől kivéve, ha későbbi érkezési időpont került kikötésre.
 5. Amennyiben a Vendég a szobáját a bejelentkezéskor a távozás napjaként feltüntetett napon 10.30 óráig nem üríti ki és a tartózkodás meghosszabbításához a Szolgáltató előzetesen nem járult hozzá, úgy a Szolgáltató jogosult a szobaárat egy további napra is kiszámlázni és ezzel egyidejűleg a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége is megszűnik.
 6. Árak
  • A szálloda alapszolgáltatásként szállást kínál ellátás nélkül. A szálloda mindenkori listaárai a weboldalon megtalálhatók.
  • A Szolgáltató a meghirdetett árait előzetes bejelentés nélkül (például: csomagárak vagy egyéb kedvezmények okán) megváltoztathatja. Amennyiben a Vendég szállást foglalt és azt a Szolgáltató írásban visszaigazolta, úgy ezen a szállásáron a Szolgáltató már nem változtathat.
  • Az árak közlésekor a Szolgáltató megjelöli az árak adótartalmának (ÁFA, IFA) ajánlattételkor érvényes, törvény által szabályozott mértékét. A közzétett árak tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t, nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amit a helyszínen kell megfizetni. A Szolgáltató a hatályos adó-törvény (ÁFA, IFA) módosulása miatti többletterheket, előzetes értesítés mellett, áthárítja a Szerződő félre.
 7. Lemondási feltételek
  • Szobafoglalását, melyet előleg fizetésével biztosított mely a szállásdíj 20 %-a és a foglalástól számított 3 napon belül esedékes, lemondhatja a következő határidők betartásával:

  • Érkezés előtt 14 napig a foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható .Igény esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül.(750 Ft utalási díjat levonunk!)

  • Érkezési dátum módosítása esetén az előleg átruházható, vagy áttehető a foglalás másik időpontra a 2021-as szezonban.

  • Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy SZÉP kártyás előlegeket nem áll módunkban visszautalni lemondás esetén, ( lemondási határidőtől függetlenül) mivel ezt jogszabály határozza meg és foglalónak minősül. Ezért ha Szép kártyával utal előtte mindenképpen gondolja át hogy biztosan meg fog érkezni,mert csak másik időpontot tudunk felajánlani a foglaló fejében !

  • 14-0 nap közötti lemondás, érkezési dátum módosítás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg adminisztrációs díjként megtartásra kerül.

  • Ha a Szerződő fél a szállás szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg (írásos lemondás nem érkezik), a Szolgáltató a Szerződésben meghatározott mértékű megfizetett előleg teljes összegét kötbérként érvényesíti. 
 8. Fizetés módja, garancia
  A foglalás foglaló fizetésével válik véglegessé. Ennek összege a szállásdíj 20%-a, mely utalva (Glux Kft, 10300002-10706149-49020014 MKB) vagy készpénzben a helyszínen is fizethető a foglalástól számított 3 napon belül.
  A fennmaradó rész a szállás igénybevételekor a helyszínen érkezéskor fizethető. Az előleg befizetésénél utaláskor kérjük feltűntetni a Vendég nevét.A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel forintban a Szolgáltató által elfogadottként megjelölt bankkártyával vagy az azt helyettesítő cafeteria eszközökkel (SZÉP kártya-OTP; K&H, MKB), illetve átutalással.
 9. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a Vendég tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Szolgáltató a fizetendő díjakról, illetve a vendégek által bármely jogcímen a Szolgáltató részére kifizetett összegről szállít ki és azt a befizető részére megküldi meg. A befizetett/befizetendő összegekről a számla kiállításakor a Szolgáltató az online foglaláskor a megadott, míg az e-mail vagy telefax, illetve telefon útján történő foglalás esetében pedig a foglaló személy által megadott adatokat veszi alapul. Az itt megadott adatok (név, cím, szükség esetén adószám is) szerepelnek majd a számla „Vevő” rovatában. A foglalás megtörténte után 1 napon belül a Vendég kérheti a megadott adatok módosítását, ezt követően azonban a módosítás már nem lehetséges. A Szolgáltató a végszámlát a foglaláskor megadott adatok alapján állítja ki.
 10. A Vendég köteles a Szolgáltató- internetes honlapján is megtalálható házirendjét betartani.
 11. Adatkezelés
  • A honlapunkon lévő hírlevélre való feliratkozáshoz a név és e-mail cím megadása kötelező. A Hírlevélre történő feliratkozással a Felhasználó hozzájárul megadott adatai kezeléséhez. A Szolgáltató az adatokat mindaddig kezeli, ameddig azok törlését az érintett nem kéri. A megadott személyes adatok valódiságáért a Felhasználó felel. Adatkezelésről bővebben a honlapunkon lévő adatkezelési szabályzat szól.
 12. Szállodánkban a mindenkor aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően lehet tartózkodni. Bővebb info:https://mtu.gov.hu/cikkek/jogertelmezes-a-turizmus-ujrainditasahoz-2344

 

Kapcsolatfelvétel

Hotel Amigo
8621 Zamárdi, Petőfi u. 16.
Telefon: +36703860330
Email: info@amigohotel.hu


ÜZENETKÜLDÉS:

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház